Effectieve oplossingen voor mosverwijdering en bescherming van gevels, vloeren en daken

Artikel delen

Op zoek naar een effectieve oplossing om mos, korstmos en algen te verwijderen? Of wil je gevels, vloeren en daken beschermen, zonder afbreuk te doen aan hun natuurlijke uitstraling?

GevelbeschermingSika Nederland biedt met Sikagard®-715 W en Sikagard®-790 All-in-One Protect innovatieve oplossingen voor het reinigen en beschermen van diverse buitenoppervlakken. Deze producten staan garant voor hoogwaardige prestaties, of het nu gaat om het verwijderen van vervuilingen of het beschermen van minerale ondergronden tegen schade door bijvoorbeeld water, olie of graffiti.

Sikagard®-715 W: grondige reiniging

Sikagard®-715 W is een krachtige, watergedragen oplossing die afrekent met mos, korstmos, algen en andere vervuilingen. Geschikt voor diverse toepassingen zoals luifels, daken en terrassen, biedt het uitstekende reinigingsprestaties op zowel gladde als poreuze oppervlakken. Het product laat geen vlekken achter en voldoet aan alle relevante Europese verordeningen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Kenmerken:

  • Uitstekende reinigingsprestaties.
  • Geschikt voor diverse oppervlakken.
  • Milieuvriendelijk en conformeert aan Europese verordeningen.
  • Laat geen vlekken achter.

Sikagard®-790 All-in-One Protect: onzichtbare bescherming voor minerale ondergronden

Sikagard®-790 All-in-One Protect is een impregneermiddel dat minerale ondergronden onzichtbaar beschermt tegen water, olie en graffiti. Dankzij zijn unieke formule behouden behandelde oppervlakken hun natuurlijke uitstraling en vochtregulerende eigenschappen, terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen externe invloeden. Dit product is ideaal voor langdurige bescherming van gevels, vloeren (zoals opritten en terrassen) en daken. Het unieke ‘all-in-one’ concept combineert verschillende beschermende eigenschappen in één product, waardoor het breed inzetbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk is.

Kenmerken:

  • Onzichtbare bescherming zonder uiterlijke veranderingen.
  • Beschermt tegen water, olie en graffiti.
  • Geschikt voor diverse bouwmaterialen.
  • Milieuvriendelijk met laag gehalte aan vluchtige organische stoffen.

Sika
nld.sika.com