Wordt dit Veenendaals bedrijf leverancier van het jaar?

Artikel delen

Het Veenendaalse bedrijf Hoenderdaal Fasteners bv is genomineerd als leverancier van het jaar door Zevij-Necomij: de grootste inkooporganisatie van technische groothandels in bouw & industrie in de Benelux. Hoenderdaal is samen met Dulimex en Starmix genomineerd voor deze titel. Op 8 juni aanstaande zullen zij tijdens de jaarlijkse relatiedag in Breda horen wie de beste leverancier van de branche is. Het centrale thema dit jaar ‘kennisoverdracht in de keten’.

Logistieke hal Hoenderdaal Fasteners.

‘’Wij zijn heel blij met deze nominatie, een groot compliment voor ons bedrijf’’, zegt Bart Veldhuizen Algemeen Directeur van Hoenderdaal Fasteners. ‘’Kennisoverdracht is echt onze kracht en we spelen hierin een hele centrale en belangrijke rol in de keten. We ontwikkelen onze schroeven zelf in Veenendaal, laten deze vervolgens produceren in het Verre Oosten en leveren deze vervolgens aan de technische groothandel en DHZ in Nederland, België en daarbuiten. Maar ondertussen is het, met name door onze schroevenmerken Dynaplus® en Rotadrill®, het uitleggen aan, communiceren met en binden van onze eindgebruikers ook heel belangrijk geworden. We zijn eigenlijk een soort ‘ketenreggisseur’ in de gehele keten van schroeven (en alle andere bevestigingsmaterialen die we leveren). De visie van ons bedrijf is niet voor niets; wij verbinden; zowel met onze producten als mensen over de hele wereld’’.

Hoenderdaal Fasteners is ontwikkelaar, importeur en leverancier van bevestigingstechniek. Vanuit het 12.500m2 distributiecentrum aan de Wageningselaan 18 in Veenendaal bedienen ze daarmee toeleveranciers in de bouw-, industrie- en Doe-Het-Zelf-sector met ongeveer 15.000 verschillende bevestigingsmaterialen, met als bekendste eigen schroevenmerken Dynaplus®; voor de vakman en Rotadrill®; de schroef met de rode punt.

Hoenderdaal Fasteners
www.hoenderdaal-fasteners.nl