Wil jij tegels zagen zonder stof?

Artikel delen

En dat zonder water of een extra stofafzuiging? Het kan nu met de nieuwe iQTS244, de allereerste tegel-droogzaagmachine van Europa! Met het geïntegreerde stofafzuigsysteem hoef je nooit meer nat te zagen. De machine is verkrijgbaar bij Nemaco Bouwmachines.

Met deze tegelzaagmachine kun je diverse soorten tegels zagen zoals keramiek, porselein, natuursteen en marmer. De nieuwe Cyclone technologie vangt tot wel 99,5% van de (gevaarlijke) stoffen op, hierdoor is de machine dus ook gewoon binnen te gebruiken. De Cool-Cut technologie zorgt ervoor dat het zaagblad koel blijft tijdens het zagen.

Met deze machine bespaar je veel tijd per dag aan kostbare installatie- en opruimtijd terwijl de machine zelf ook droog blijft. De machine beschikt over een Quick-Spin filter, hierdoor komt er erg weinig stof in de opvangbak en hoef je die maar eenmaal per dag te legen.

De tegelzaagmachine heeft een vermogen van 2,0 kW, werkt op 230 volt, heeft een max. zaagdiepte van 40 mm en een maximale zaaglengte van 640 mm. De machine weegt 42 KG.
De nieuwe iQ lijn beschikt ook over een tafelzaagmachine iQ360XR en een steenzaagmachine iQMS362. Meer specificaties en andere machines op onderstaande website.

Nemaco Bouwmachines B.V.
www.nemaco.nl