Eén oplossing voor elk detail bij luchtdicht bouwen

Artikel delen

Hakron introduceert Blowerproof Liquid (Brush) LD, een uitstekende oplossing om praktisch alle details naadloos luchtdicht te maken, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Blowerproof is eenvoudig zelf aan te brengen of kan het op het werk aangebracht worden door dochteronderneming Innofix B.V., dienstverlener in de bouw. Voor eventueel tussentijds meten van de luchtdichtheid biedt Hakron twee methoden aan: de sonartest en de blowerdoortest.

Met Blowerproof zet u een grote stap richting de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG)! Blowerproof is dé praktische oplossing voor het luchtdicht afdichten van volledige muren/wanden, maar ook bij hoeken, naden kieren en andere moeilijk bereikbare plaatsen.
Elk gebouw heeft kritieke punten qua luchtdichtheid, zoals de klassieke vloer-/wandaansluitingen. Bij gebruik van andere systemen zoals luchtdichte folies en tapes is een naadloze uitvoering soms heel moeilijk of zelfs onmogelijk. Die punten kunnen veel eenvoudiger dan vroeger aangepakt worden. Blowerproof is erg flexibel en vangt de mogelijke zetting van een gebouw goed op. Opgedroogd blijft een flexibele, lucht en dampdichte coating over. Toepassingen: vloer-/wandaansluiting, plafond-/wandaansluiting, raamaansluiting, buisdoorvoeren en volledige wanden.

Er zijn twee varianten, in twee kleuren: zwart (na droging) en wit:

  • Blowerproof Liquid Brush LD: met name geschikt voor kleinere oppervlakten/projecten en prima zelf met een kwast aan te brengen.
  • Blowerproof Liquid LD (spuitbare variant): voor grotere oppervlakten of projecten. Laat deze spuitbare variant deskundig aanbrengen door onze dochteronderneming Innofix B.V.

Zie www.blowerproof.nl en/of www.hakron.nl voor meer informatie en download de brochure “Luchtdicht Bouwen”!