De eerste high visibility veiligheidsschoenen

Artikel delen

Buckler Boots introduceert Buckz Viz. Beschikbaar in drie modellen is de Buckz Viz de eerste volledige range van high visibility veiligheidsschoenen op de markt. Elk model is beschikbaar in twee kleuren.

De BVIZ 1 en BVIZ 2 zijn voorzien van geel of oranje Cordura. Een stof die slijtvast en waterbestendig is en beschikt over de veiligheidsnormering S3 HRO SRC. Tevens zijn beide modellen 100% metaalvrij en 100% waterdicht.
De BVIZ 3 is een instapper voorzien van geel of oranje elastiek en heeft dezelfde veiligheidsnormering S3 HRO SRC en is ook 100% metaalvrij. De BVIZ1 is een hoger model met een rits aan de zijkant voor makkelijkere in- en uitstap. De extra hoogte zorgt voor betere ondersteuning en een stoere uitstraling. De BVIZ 2 is een normale hoge werkschoen met extra high viz details voor optimale zichtbaarheid.

Er zijn ontzettend veel werksituaties te bedenken waarin zichtbaarheid van groot belang is, zeker in deze donkere dagen. De normeringen van zichtbaarheid bestaan al geruime tijd voor kleding, maar zijn nog nooit vertaald naar schoeisel, tot nu… Buckz Viz neemt daarmee een unieke positie in de markt in en presenteert dit dan ook groots tijdens Bouwbeurs 2019 in Utrecht.

Na de succesvolle innovaties van de BuckBootz (eerste S5 rubber/neopreen veiligheidslaars in Europa), Hybridz (instapper en veterschoen in één) en Buckflex (ingebouwde schoenlepel voor instappers), is dit wederom een vernieuwende innovatie die u eerst bij Buckler Boots ziet.

Buckler Boots
www.bucklerboots.nl

Bezoek Buckler Boots op BouwBeurs 2019, Hal 12, Stand E090