Sneak preview nieuw design lichtkoepels

Artikel delen

Techcomlight, distributeur van Solatube in de Benelux, is aanwezig op de Bouwbeurs met een stand als nooit tevoren. En dat is ook niet voor niets. Solatube presenteert tijdens de BouwBeurs voor het eerst de verschillende nieuwe designs!

De nieuwe designs van de verschillende koepels worden tijdens de beurs in de spotlight gezet. Naast de 25 jaar oude en ronde koepel van Solatube, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, wordt er ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak geïntroduceerd. Op deze manier wordt het daglicht op precies dezelfde manier getransporteerd, alleen het grote verschil is dat het er visueel anders uitziet. Esthetisch verantwoord noemt Solatube dat.
Kortom, Solatube blijft kwaliteit leveren, maar dan in een nieuw en fris jasje. Kom de nieuwe designs bekijken tijdens de beurs op standnummer 11G045 en laat u verrassen.

Langskomen op de stand van Solatube tijdens de BouwBeurs heeft nog meer voordelen. Wanneer u uw badge laat scannen en aangeeft dat u mee wilt doen aan de winactie, maakt u kans op een Solatube met vlakke koepel. De winnaar wordt in de week van 11 februari bekend gemaakt per mail en op social media.

Techcomlight
www.techcomlight.nl

Bezoek Techcomlight op BouwBeurs 2019, hal 11 , Stand G045