Ga jij aan de slag met 4 (!) accu machines van HiKOKI?

Artikel delen

BouwTotaal zoekt een professional die stevig aan de slag wil met maar liefst 4 accu machines van HiKOKI. Meld je aan als kandidaat tester en en wie weet mag jij straks de Accu Boor-schroemachine Exclusive houden.

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en kan je onderstaande powertools van HiKOKI goed gebruiken? Meld je dan aan als kandidaat tester en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de machines en laat BouwTotaal weten wat zijn of haar ervaringen zijn. De geselecteerde tester mag de Accu Boor-schroemachine Exclusive na afloop houden!

Accu haakse slijpmachine / G3623DA

De haakse slijpmachine met koolborstelloze motor beschikt over een hoge en snelle slijpsnelheid. Afhankelijk van belasting past de machine zelf de snelheid aan. De diameter van de schijf is 230 mm, de machine heeft een gewicht van slechts 4,9 kg, inclusief accu.

Accu reciprozaagmachine / CR36DA

Ook de reciprozaag op accu beschikt over een koolborstelloze motor. De hoge zaagsnelheid is instelbaar in 4 standen. De machine beschikt over een lage vibratie, pendelslag met swing action en het “Power Lock Systeem”: zaagblad verwisselbaar zonder gereedschap. De zaagcapaciteit in hout is 300 mm.

Accu afkortzaag / C3610DRA

Een zeer compacte machine met de hoogste zaagsnelheid in zijn klasse. De zaag beschikt over een laser voor ultieme nauwkeurigheid en LED verlichting. Capaciteit: 90° 64 x 318 mm of 89 x 292 mm. In verstek 45°. Door de kantelbare zaagkop maakt u eenvoudig dubbel versteksneden.

Accu boor-schroefmachine / DS18DBL2

De DS18DBL2 is een zeer compacte Accu boor-schroefmachine met een hoog aandraaimoment. Ook deze machine beschikt over een koolborsteloze motor. En verder: RFC functie, snelspanboorhouder, aluminium tandwielhuis, 22 standen instelbaar, soft grip I accu indicator en led verlichting.

Uw ervaringen in een mooi artikel

Wat vond u van de machines? De ervaringen van de tester woden gepubliceerd in een mooi artikel in BouwTotaal.

Aanmeldformulier

HiKOKI POWERTOOLS