Testers gezocht voor accu machines Festool

Artikel delen

Maak je regelmatig gebruik van een tegelslijper of haakse slijper? Meld je dan aan als kandidaat tester van één van deze machines op accu van Festool. De geselecteerde testers mogen de machine na afloop houden!

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en kan je de tegelslijper of haakse slijper van Festool goed gebruiken? Meld je dan aan als kandidaat tester voor een van beide machines en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de machine en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. De geselecteerde tester mag de machine na afloop houden!

DSC-AGC 18 FH, accu-tegelslijper

Met de Festool accu-tegelslijper DSC-AGC 18 FH, kun je exact slijpen zonder stof. Dankzij de afzuigkap wordt 95 % van het vrijkomende stof rechtstreeks naar de stofzuiger getransporteerd. Bespaar tijd dankzij de Bluetooth® accu die een gekoppelde CLEANTEC stofzuiger automatisch start tijdens het inschakelen van het gereedschap.

Dit gereedschap is voor stofvrij werken goedgekeurd door TNO (kijk op www.stofvrijwerken.tno.nl). De afzuigkap biedt vrij zicht op het materiaal. Hierdoor is exact werken op de aftekenlijn mogelijk. De kap kan eenvoudig aan de voorzijde geopend worden. Motor en elektronica zijn beschermd tegen stof door een extra beschermlaag. Deze machine heef verder een onderhoudsvrije, koolborstelloze EC-TEC-motor en de accu’s zijn uitwisselbaar met het gehele 18v-systeem van Festool. De schijfdiameter is 125 mm en de maximale slijpdiepte 27 mm.

AGC 18, accu-haakse slijper

De nieuwe accu-haakse slijper AGC 18 is de mobiele oplossing voor alle slijpwerkzaamheden. De motor en de elektronica zijn beschermd tegen stof door een extra beschermlaag. Krachtige, koolborstelloze en zodoende onderhoudsvrije EC-TEC-motor.

Traploos regelbaar toerental van 4.500 tot 8.500 tpm. Veilig werken door zachte aanloop, elektronische overbelastingsbeveiliging, motorrem (2 seconden) en herstartbeveiliging. Deze machine is optimaal te hanteren dankzij de ergonomische constructie.

Deze haakse slijper loopt verder zeer rustig en is trillingsarm doordat de motor en behuizing van elkaar losgekoppeld zijn. De accu’s zijn onderling uitwisselbaar met het gehele 18v-systeem van Festool. De schijfdiameter is 125 mm.

 

Uw ervaringen in een mooi artikel

Wat vond u van de machine? De ervaringen van de tester worden gepubliceerd in een mooi artikel in BouwTotaal.

Aanmeldformulier

Festool lezerstest 7/8