Valbeveiliging voordelig geprijsd

Artikel delen

Een premium set voor werkzaamheden op (licht) hellende daken. In deze situatie moet de gebruiker voldoende materialen tot zijn beschikking hebben om een veilig valbeveiligingssysteem aan te brengen.

Deze basisset van AllRisk biedt u alle benodigde items waarmee u veilig op hellende daken kunt werken. De PBM-set bevat: veiligheidsharnas, kernmantellijn (20m), karabijnhaak, automatische valstopapparaat met valdemper, sling (mobiel ankerpunt) en een opbergtas.
De all-round valbeveiligingsset van AllRisk is nu extra voordelig geprijsd bij Mastermate. Maar wees er snel bij, deze actie is geldig van 11 maart t/m 23 maart 2019 en OP=OP! De aanbieding bekijken? Ga naar onderstaande website en zoek op ‘allrisk valbeveiliging allroundset’

Mastermate
www.mastermate.nl