Oxloc magneetsloten voor binnendeuren

Artikel delen

Bent u opzoek naar de nieuwste trend op het gebied van sloten voor binnendeuren en hierbij ook direct opzoek naar een strakke afwerking en geruisloze sluiting? Magneetsloten van Oxloc hebben als geraffineerd voordeel dat de dagschoot bij een geopende deur niet uitsteekt en de sluiting geruisloos is. Andere bijkomende voordelen zijn dat u niet achter een dagschoot kunt blijven hangen en dat de dagschoot ook geen schade meer aanricht aan het kozijn.

Doordat de dagschoot pas na het sluiten van de deur automatisch uit het slot komt, is er geen sluitplaat meer nodig met stootlip. Er is zelfs een unieke sluitkom beschikbaar welke ervoor zorgt dat de magneetsloten ook gebruikt kunnen worden in een stalen deurkozijn.

Oxloc magneetsloten zijn er zowel voor standaard woningbouw binnendeuren, waarbij de maatvoering gelijk is aan die van de gebruikte standaard “1200” serie als voor de utiliteitsbouw, waarbij de maatvoering gelijk is aan die van de gebruikte standaard “600” serie. Door de landelijke dekking van onze Oxloc dealers kunt u overal terecht voor deze magneetsloten.

Benieuwd naar deze nieuwe magneetsloten? Kijkt u dan op www.oxloc.nl/verkooppunten voor meer informatie en een dealer bij u in de buurt!

Oxloc
www.oxloc.nl