Sigma S2U Allure. De keuze voor lange termijn vastgoedonderhoud.

Artikel delen

Kostenbeheersing. Dáár draait het om bij vastgoedonderhoud. Geen wonder dat steeds meer woningcorporaties kiezen voor Sigma S2U Allure. Een verf die bestand is tegen de meest extreme weersinvloeden, want Sigma garandeert een onderhoudsinterval tot wel 10 jaar! Daarmee verlaagt u de exploitatiekosten van vastgoed aanzienlijk. De robuustheid en het glans- en kleurbehoud zijn beter dan ooit. Dus kom maar op met dat weer!

Hout optimaal beschermd dankzij het Dual Guard System®.

Dual Guard System® is het bindmiddel dat Sigma S2U Allure zijn lange levensduur geeft en het verbetert de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarbij behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging. Dual Guard System® van Sigma Coatings biedt 10 jaar
‘schildervrij’ garantietermijn.

DUBOkeur® – Keurmerk voor Duurzaam Bouwen

Sigma S2U Allure is DUBOkeur® gecertificeerd. Het bewijst dat een product, grondstof, installatie of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Dit wordt aangetoond aan de hand van een milieukundige levenscyclusanalyse gemaakt door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE), het kennisinstituut voor duurzaam bouwen.

51% biobased bindmiddel

Bij Sigma vinden zien we de noodzaak om onze afhankelijkheid van fossiele bronnen en onze footprint te verlagen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Volgens de ASTM D6866 methode is het bindmiddel van Sigma S2U Allure voor 51% biobased, waardoor het product 30% biobased is.Advertisement

Kijk voor meer informatie over Sigma S2U Allure op sigma.nl.