Tester gezocht! Aan de slag met een Haakse Slijper met X-Lock van Bosch?

Artikel delen

BouwTotaal zoekt een professional die aan de slag wil met een haakse slijper van Bosch. De machine is uitgerust met het X-Lock systeem waarmee je in één klik van accessoire wisselt. Meld je aan als kandidaat tester en wie weet mag jij de machine houden!

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en kan je de haakse slijper van Bosch goed gebruiken? Meld je dan aan als kandidaat tester en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de machine en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. De geselecteerde tester mag de machine na afloop houden!

 

X-Lock

Met het X-Lock systeem wissel je eenvoudig in één klik van accessoire zonder losse, te verliezen onderdelen of extra montage gereedschap. Bosch presenteerde deze wereldprimeur op BouwBeurs 2019 in Utrecht. In plaats van veel kleine stappen met verliesbare onderdelen als spanmoer, flens en sleutel bij veel krachtsinspanning, gebeurt het wisselen nu in 5 seconden.

 

Uw ervaringen in een mooi artikel

Wat vond u van de machine? De ervaringen van de tester worden gepubliceerd in een mooi artikel in BouwTotaal.

Aanmeldformulier

Keyang