Displayplan helpt klant in keus voor juiste product

Artikel delen

Norton-Clipper introduceert een innovatieve, moderne en dynamische totaaloplossing voor zaag-, boor-, slijp- & schuurmiddelen binnen de bouwsector. Het gaat om een displayplan, dat een goede mix van de Norton-Clipper producten weergeeft.

Het Clipper Shop Solutions concept is de merchandise oplossing binnen Norton-Clipper, met als doel om de klant optimaal te helpen in de keus naar het juiste product.

Clipper Shop Solutions bestaat uit een drietal presentaties voor 1, 2 of 3 meter display, met de meest gangbare producten voor de huidige markt. Door deze bewust gekozen productenmix biedt Clipper Shop Solutions een doordachte winkelinrichting.

Een overzichtelijke brochure is samengesteld waarmee u als distributeur in één oogopslag alle relevante informatie beschikbaar heeft. Productomschrijving, prijs, plaats in de display, maar ook kleurcoderingen, pictogrammen en afbeeldingen geven praktische en duidelijke productinformatie.

Clipper Shop Solutions is een totaalconcept waarin overzicht, product en kwaliteit samenkomen en waarbij de klant niet alleen overweegt, maar ook tot aankoop overgaat. Voor vragen neem contact op met ons marketingteam via: marketing.nl@saint-gobain.com.

Saint-Gobain Abrasives
www.saint-gobain-abrasives.com/nl-nl