Flexibel schuurmateriaal voor jouw meest veeleisende klussen

Artikel delen

Klingspor produceert al sinds 1893 hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen. Voor het bewerken van minerale materialen alsook voor andere diverse toepassingen op hout, verf, lak en plamuur of metalen. Het flexibel schuurmateriaal is verkrijgbaar in stroken, vellen en schijven, in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen voor perfecte schuurresultaten. In het uitgebreide assortiment, is er voor elke toepassing geschikt materiaal verkrijgbaar, zelfs voor de meest veeleisende klussen. Het materiaal is zowel geschikt voor professionals als doe-het-zelvers, dankzij de grote verscheidenheid.

Flexibel schuurmateriaalEen belangrijke doelstelling die Klingspor nastreeft met haar assortiment flexibel schuurmateriaal, is het aanbieden van een zo groot mogelijke variëteit. Klingspor biedt een grote keuze aan bijpassende schuurmaterialen en bestaat uit bijna 100 verschillende schuurbladen. Afhankelijk van het type machine, zijn de schuurbladen verkrijgbaar in een rechthoekige en driehoekige vorm als in een ronde schijf. Even grenzeloos is de keuze aan perforatiepatronen. Naast meer dan 15 standaard gatenpatronen, biedt Klingspor ook schuurbladen met op maat gemaakte gatenpatronen aan.

Het assortiment wordt aangevuld met tal van andere producten, zoals handschuurblokjes en schuursponzen, alsook non-woven schuurpads en schuurgaas.

Nu ook verkrijgbaar in handige kleinverpakkingen

Voor een klein project, hoeven eindgebruikers geen grote dozen meer aan te schaffen. Dus dé ideale oplossing om divers schuurmateriaal in handige kleinverpakkingen mee te nemen in een gereedschapskist.

Maximale prestaties voor elk machine type

SchuurmateriaalDe gebruiker kan rekenen op een hoog afnamepercentage, gecombineerd met een lange levensduur. Dit is een essentiële factor voor professionele toepassingen in de handel, industrie en bouw.

De producten leveren steeds dezelfde efficiëntie, of ze nu gebruikt worden op een vlakschuurmachine, een excentrische schuurmachine, een deltaschuurmachine of een handblok. Het schuurmateriaal is buitengewoon veelzijdig en praktisch in gebruik. De productselectie biedt ook passende steunschijven voor ronde schijven. Klingspor zorgt ervoor dat het schuurmateriaal op de snelst en minst gecompliceerde manier op de machines kan worden gebruikt, met minimale ombouwtijden.

Het geheim zit hem in de hoogwaardige materialen

Schuurmiddelen met een superieure materiaalafname, d.w.z. snel schuren met materiaal met een lange levensduur. Het schuurmateriaal voldoet aan al deze eisen dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. De onderlaag van deze producten bestaat uit papier, film, katoen of schuurvlies. Een dichte bestrooiing van de korrel is ideaal voor de bewerking van metaal, minerale materialen of kunststof. Halfopen bestrooiing wordt gebruikt voor werkzaamheden op lak, non-ferro metalen of hout.

Het flexibel schuurmateriaal wordt gebruikt voor het bewerken van vrijwel alle soorten materiaal, waaronder:

 • metaal
 • roestvast staal
 • titanium
 • aluminium
 • hout of materiaal op houtbasis
 • verf, lak, plamuur
 • vulmiddel of primer
 • gel-goats
 • kunststof
 • leder
 • glas
 • minerale materialen

Klingspor
www.klingspor.nl/