Bemiddelen van vaklieden

Artikel delen

Opstap personeelsdiensten is met ruim 22 jaar ervaring gespecialiseerd in het bemiddelen van vaklieden binnen de bouw-, schilder- en afbouwbranche.

De adviseurs van Opstap werken vanuit een landelijk netwerk en kennen de diverse branches, cao’s en regelgeving als geen ander. Zij streven naar kwaliteit en een langdurige relatie met zowel het inleenbedrijf als de werknemers. Ook voor adviezen op het gebied van wetgeving, subsidies en arbeidsrecht kunt u bij hen terecht. Opstap staat voor vakkundigheid, enthousiasme, persoonlijke aandacht en een eerlijke beloning voor haar werknemers (volgens cao!).

Samenwerken is samen sterker!

Opstap bestaat dankzij de branche, maar als het moet zijn wij er ook voor de branche! Nu er binnen de bouw- en technieksector grote personeelstekorten zijn, vinden wij het vanzelfsprekend dat ook wij ons steentje bijdragen om deze tekorten terug te dringen. Sinds 2016 zijn wij naast onze hoofdactiviteiten volop actief, en succesvol, met diverse zijinstroomtrajecten voor nieuwe arbeidskrachten in de branche. Wij kiezen principieel voor de duurzame aanpak, want de (om)scholing tot vakman in de bouw red je natuurlijk niet in drie maanden. Daarbij werken wij nauw samen met de vakscholen, instanties, brancheorganisaties en regionale partijen.

Laat u verder inspireren en bezoek onze stand (Hal 1, 130) op Bouw Compleet. En houdt u van een sportieve uitdaging, dan is een bezoekje zéker de moeite waard. Wij hebben voor u een leuke behendigheidsoefening klaar staan, waarmee u ook nog eens een mooie prijs kunt winnen!

Meer informatie? René Hoogenberk, 06-2274 1749 (hoogenberk@opstapnaarwerk.nl)