Metaal: voor nu én later

Artikel delen

Het metaalwezen is continu in verandering. Niet alleen zijn producten van metaal veranderen qua uiterlijk maar het moet ook langer kunnen meegaan (duurzaamheid). Bij NESTcoat wordt elke dag gewerkt aan deze esthetische en functionele vooruitgang.

Dagelijks is het bedrijf overal te vinden, metaal wordt namelijk overal gebruikt. De ene dag herstelt men een onthechte coating van een design raamkozijn in Balkbrug, de andere dag realiseert NESTcoat in Polen de oplevering van een laadstation voor bussen. Op dit moment staan ze zelfs op Schiphol. Niet voor een vakantie, maar om rood-witte markeringen aan te brengen op de nieuwe masten langs de landingsbaan.

Ze zijn ook in-house te vinden, vertelt het bedrijf: “Wij vormen samenwerkingen met metaalbewerkingsbedrijven, thermische verzinkerijen en poedercoaterijen binnen en buiten Nederland. Hier ondersteunen wij met specialistische kennis en vaardigheden. Door de toenemende vraag naar esthetisch hoogwaardige producten hebben wij ons onder andere ontwikkeld in het bewerken en poedercoaten van (thermisch verzinkt) staal. We kunnen zelfs bepaalde patronen aanbrengen. Bij ons is alles bespreekbaar.”

NESTcoat.nl
www.nestcoat.nl