Handvatten om stress en burn-out te voorkomen

Artikel delen

Lagere ziektekosten, minder verzuim, vitaler personeel, hogere klanttevredenheid, betere communicatie en samenwerking, minder verloop. Deze resultaten zijn te bereiken met de handvatten die Platform burn-outpreventie (pbop) aandragen. Tijdens de beurs Bouw Compleet informeert Pbop over stress en burn-out bij de stand en tijdens een aantal presentaties op het Toekomstplein.

De insteek van Pbop is het gehele bedrijf weerbaarder tegen stress en burn-out te maken in plaats van alleen naar het individu te kijken. Uit studies is gebleken dat er een aantal factoren zijn waarom medewerkers burn-out raken. “Wij leren u via een top-downbenadering te sturen op die factoren. Dit is een proces waar het hele bedrijf bij betrokken is.”
Dit doen we door:
 Inventarisatie stressbronnen
‣ Minimaal de top 3 hieruit direct aan te pakken
 Geven van training aan:
‣ Directie, HR-managers, managers, medewerkers en teams (klassikaal of (deels) e-learning)
 E-learning
‣ Alle klassikale trainingen worden voorbereid in de e-learnomgeving.
‣ Uitgebreid aanbod informatie over stress en burn-out
 Coaching
‣ Bedrijfscoaching — vooruitgang en helderheid
‣ Particuliere coaching — oplossingsgericht
‣ Burn-outcoaching — 9 stappenplan
 Kennissessies
‣ Gratis kennissessies met stress– en burn-outgerelateerde onderwerpen

 

Tijdens de beurs praten wij u graag bij over Stress en Burn-out bij onze stand en tijdens een aantal presentaties op het Toekomstplein. Wij geven u daar de mogelijkheid om de stressbarometer in te vullen, een kijkje te nemen in onze e-learnomgeving, de EHBS (Eerste Hulp Bij Stress) op te halen, in te schrijven voor trainingen of een aanvraag te doen voor een coaching of bedrijfsinventarisatie. Maar we treden ook graag met u in discussie over alles omtrent stress en burn-out(preventie).