Friese mbo studenten komen naar BouwCompleet

Artikel delen

De vakbeurs Bouw Compleet in Hardenberg is niet alleen enorm interessant voor vakmensen, maar ook voor studenten. Immes, alle nieuwe ontwikkelingen in de bouw zijn hier te vinden. Daarom heeft Praktijk Uitzendburo Bouw (PUB), samen met haar partners Bouwmensen FNZ, Bouwloket Friesland en Bouwen aan de Bouw, studenten BOL4 Bouwkunde van de Friese ROC’s enthousiast gemaakt de beurs te bezoeken.

En ze komen! Maar liefst meer dan 100 studenten van Friese Poort en Friesland College gaan bij de stands langs op zoek naar duurzame en circulaire materialen en toepassingen in de bouw. Zo brengen we onderwijs en praktijk bij elkaar.

Bouwen aan de Bouw is een instroomproject van Bouwend Nederland, afdeling Friesland, om jongeren te interesseren voor een opleiding en werk in de Bouw en Infra. Bouwloket Friesland ondersteunt aanstaande bouwers die iets willen gaan doen in de bouw bij het vinden van de juiste opleiding.

Bouwmensen leidt op voor functies in de bouw door middel van werken en leren. En ten slotte: PUB is dé uitzender voor de bouw. Ze zijn tezamen met Bouwmensen (Friesland, Nunspeet, Zwolle en Apeldoorn) te vinden in hal 1, stand 110.