Optimaal binnenklimaat met het MultiVent ventilatieprogramma!

Artikel delen

Voor een gezond binnenklimaat is optimale ventilatie onmisbaar. Ubbink biedt met het MultiVent ventilatieprogramma een oplossing voor kwetsbare ruimten. Met MultiVent gaat u voor een gezond binnenklimaat, verhoogt u het wooncomfort én verlengt u de levensduur van uw woning!

MultiVent ventilatieprogramma

Gebrekkige ventilatie tast de kwaliteit van lucht aan, dit kan allerlei nadelige gevolgen hebben. Het MultiVent ventilatieprogramma is dé oplossing voor kwetsbare ruimten zoals het toilet, de keuken, badkamer, wasmachine opstelruimte en zolder. Het bestaat uit:

  • MultiVent Basis: werkt altijd trekbevorderend, onder vrijwel alle weersomstandigheden. Dé oplossing voor vochtproblemen in bestaande woningen met natuurlijke ventilatie.
  • MultiVent Hybride: bestaat uit de MultiVent Basis met daarin een ventilator voor extra vermogen. Doordat de ventilator buiten de woning zit, is de aanzuigende werking maximaal en het geluid minimaal.
  • MultiVent 5V: specifiek ontwikkeld voor de nieuwste mechanische afvoersystemen. Door de stabiele weerstand werkt deze compacte doorvoer perfect onder alle weersomstandigheden!
  • MultiVent 5V Combi: een dakdoorvoer met een dubbele ventilatieafvoer, waardoor u de afvoer van mechanische ventilatie combineert met een afvoer van bijvoorbeeld een wasdroger.
  • MultiVent Zolderventilatie: zelfregelende ventilatiecombinatie voor ruimtes onder een hellend dak, zorgt voor een gecontroleerde natuurlijke toevoer van verse lucht.

Standaard verlengd!

Steeds vaker wordt de installateur geconfronteerd met steilere daken en dikkere dakpakketten. Dit vraagt om langere doorvoeren. Daarom zijn alle dakdoorvoeren van het Ubbink MultiVent ventilatieprogramma standaard verlengd!

Ubbink 5-serie

De MultiVent 5V en MultiVent 5V Combi zijn onderdeel van de Ubbink 5-serie, een complete lijn slimme en slanke dakdoorvoeren waarbij design is gecombineerd met topprestaties. Ga voor meer informatie naar www.ubbink.nl/5serie.

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.ubbink.nl/multivent