Stalen profielplaten voor gevel en dak

Artikel delen

Stalen gevelplaten zijn uitermate geschikt voor bekleding van bedrijfspanden en agrarische schuren en stallen. Door de ruime keuze in profileringen en kleuren is de uitstraling van het pand in grote mate naar eigen wens aan te passen. Delft Profielen is daarin gespecialiseerd.

Zo maakt het bedrijf onder meer een stalen rabatplaat, waarvan het profiel te herleiden is naar het klassieke houten potdekselprofiel. Gevelbeplating wordt gemaakt van hoogwaardig staal met een sterke coating zodat het wind- en weerbestendig is. Afhankelijk van het type coating kan de garantie oplopen tot maar liefst 40 jaar!

Voor dakplaten zijn er diverse profileringen, van trapezium profiel tot de vertrouwde golfprofilering. Zelfs dakplaten met de uitstraling van een traditionele dakpan zijn mogelijk. De dakplaten zijn ideaal voor het bouwen in de agrarische sector en utiliteitsbouw. Afhankelijk van het profiel kunnen stalen dakplaten grote overspanningen maken met daarbij een hoge belastbaarheid.

Dak- en gevelplaten zijn in zeer lange lengtes te bestellen zodat er naadloos gemonteerd kan worden. Tevens zijn ze in vrijwel elke denkbare kleur leverbaar.
Alle producten worden op bestelling gemaakt en in eigen productie vervaardigd.

Delft Profielen
www.delftprofielen.nl