Vernieuwde Bouw Compleet staat in de startblokken

Artikel delen

De aankomende editie van de vakbeurs Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg staat voor de deur: woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober. Dit jaar is Bouw Compleet vernieuwd met De Bouwerij, een Toekomstplein en zijn alle hallen geclusterd per thema. Ook is de beurs voor het eerst op een vrijdag te bezoeken.

Eén van de nieuwe initiatieven op Bouw Compleet is het Toekomstplein in hal 1. Studenten, die een beroepsgerichte opleiding volgen in de bouw, kunnen zicht hier oriënteren op de arbeidsmarkt. Rondom het Toekomstplein staan diverse exposanten, die hen daarbij helpen, waaronder opleidingscentra en detacherings- en uitzendbureaus. Zo zijn Bouwmensen Friesland, NOA opleidingsbedrijf afbouw, CNV Vakmensen, Praktijk Uitzendbureau, CTS Techniek en Opstap Personeelsdiensten hier aanwezig. Ook zijn er verschillende activiteiten op dit plein. Verder kunnen werkzoekenden op dit plein vacatures bekijken van deelnemende exposanten en direct met hen op de stand in gesprek gaan.

Leven in de Bouwerij

Door de nieuwe openingsdagen van Bouw Compleet (woensdag tot en met vrijdag) is er voor het eerst een vrijdagmiddagborrel op de beursvloer. Tijdens deze zogeheten VrijMiBo is er livemuziek van de band Say Cheese in hal 3. In deze hal komen entertainment en netwerk samen. In diezelfde hal 3 zijn er ook diverse pubquizen die verzorgd worden door onder meer Volandis en Zelfstandigen Bouw. Dit is slechts een greep uit de activiteiten die u in hal 3 aantreft.

Goed doel

De vakbeurs Bouw Compleet steunt dit jaar ook een goed doel. In hal 4 staat namelijk ‘Gered Gereedschap’. Door het duurzaam hergebruik van gereedschappen, biedt deze stichting een positieve bijdrage aan vakmensen in ontwikkelingslanden. Wilt u graag kennismaken met de mensen van Gered Gereedschap dan ontvangen zij u graag op hun stand.
Vraag eenvoudig uw gratis tickets aan!

Via www.evenementenhal.nl/bouw-hb met de registratiecode 61900014144.