Kitzeep: Topkwaliteit zeep voor kitters en professionele verwerkers

Artikel delen

Heeft u een gevoelige huid en wenst u milieuvriendelijker te gaan kitten? Maak dan gebruik van Kitzeep. Kitzeep Gold is een topkwaliteit afwerkzeep voor professionele verwerkers. U kunt Kitzeep Gold toepassen voor het afstrijken en afmessen van alle soorten kit. Denk aan siliconenkit, pu kit, ms polymeerkit en acrylaatkit. Ook bij afstrijken van poreus materiaal zoals natuursteen is Kitzeep Gold zeer geschikt.

> Vraag nu een gratis proefsample aan op www.kitzeep.nl

 

Alle producten in ons assortiment zijn pH-neutraal. Dit betekent dat Kitzeep niet irriterend is voor de huid. Kitzeep bevat daarnaast geen geur- en kleurstoffen en is biologisch afbreekbaar. Een bijbehorend voordeel is dat Kitzeep geen vergeling of verkleuring geeft de kit. Hierdoor blijft de kwaliteit van het kitproduct behouden.

Nu ook mogelijk in private label

Ons huidige productassortiment omvat Kitzeep Gold, Kitzeep Kant & Klaar en Kitzeep Highly Sensitive. Ook is het vanaf heden mogelijk om professionele kitzeep als private label te laten maken voor uw merk of bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ga naar kitzeep.nl voor meer informatie.

Oplossing voor huidaandoeningen

Nog steeds zijn er ervaren kitters, schilders en professionele verwerkers die chemische afwasmiddelen gebruiken als afwerkzeep. Deze zepen zijn veelal voorzien van ontvetters en zuren. Uit onderzoek en publicatie van de stichting Arbouw is gebleken dat kitters vaker last hebben van huidaandoeningen dan andere werknemers in de bouw. Zo blijkt bijvoorbeeld dat 20% van de kitters te maken heeft met een allergische huidaandoening ten opzichte van 8% van alle bouwvakkers. Dit vinden wij zorgwekkend.

Uit onze praktijkervaring blijkt dat een belangrijk deel van huidirritatie wordt veroorzaakt door het gebruik van een verkeerde zeep als afwerkmiddel. Vaak worden er zepen of afwasmiddelen gebruikt die normaliter thuishoren in de huishouding. Deze afwasmiddelen of zepen zijn daarnaast veelal sterk alkalisch en bevatten dergelijke zepen ook geur- en kleurstoffen, vetvervangers en siliconen. Het effect van een langdurig contact met deze zepen kan schadelijk zijn en nadelige gevolgen hebben voor de verwerker én voor de kit. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Maak daarom vrijblijvend kennis met ons assortiment en ervaar de voordelen.

Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een proefmonster aan.

Kitzeep.nl
service@kitzeep.nl
0578 200 007