Zeep voor kitters en verwerkers

Artikel delen

Heeft u een gevoelige huid en wenst u milieuvriendelijker te gaan kitten? Gebruik dan Kitzeep Gold. Kitzeep Gold is een pH-neutrale afwerkzeep speciaal ontwikkeld voor kitters en verwerkers. U kunt Kitzeep toepassen voor het afstrijken en afmessen van alle soorten kit zoals siliconen, pu en ms polymeren. Ook bij het afdichten van natuurstenen projecten is de Kitzeep Gold zeer geschikt.

“Uit onze praktijkervaring blijkt dat een belangrijk deel van huidirritatie wordt veroorzaakt door het gebruik van een verkeerde zeep als afwerkmiddel. Vaak worden er zepen of afwasmiddelen gebruikt die normaliter thuishoren in de huishouding. Deze afwasmiddelen of zepen zijn daarnaast veelal sterk alkalisch en bevatten dergelijke zepen ook geur- en kleurstoffen, vetvervangers en siliconen. Het effect van een langdurig contact met deze zepen kan schadelijk zijn en nadelige gevolgen hebben voor de verwerker én voor de kit.”

Kitzeep Gold is pH7 neutraal. Hierdoor is deze professionele afwerkzeep niet irriterend voor de huid. Kitzeep bevat daarnaast geen geur- en kleurstoffen en is biologisch afbreekbaar. Een bijbehorend voordeel is dat Kitzeep geen vergeling of verkleuring geeft de kit. Hierdoor blijft de kwaliteit van het kitproduct behouden.

Kitzeep Gold is beschikbaar in een 1 liter fles, 5 of 10 liter jerrycans. Met een mengverhouding van 1 op 30 is Kitzeep zeer zuinig in gebruik. “Wij bieden u eveneens de mogelijkheid om te leveren onder een private label. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Kitzeep? Bestel dan een gratis proefmonster op onze website.”

Kitzeep

www.kitzeep.nl