Nieuwe tegeldrager voor dragen van zware tegels

Artikel delen

De nieuwe, robuuste tegeldrager van Rubi past zich zowel aan gladde als aan ruwe oppervlakken aan, denk hierbij aan R10 of R11. Deze vacuüm tegeldrager kan ook gebruikt worden op oppervlakken met verschillende structuren, zoals houtnerf. Perfect voor het verwerken van grootformaattegels of keramische platen.

Deze tegeldrager met vacuümpomp heeft een maximaal draagvermogen van 110 kg. Het pompsysteem is uitgerust met een veiligheidsmarkering, waardoor je meteen ziet wanneer er weer opnieuw moet worden gepompt. Het ontluchtingsventiel aan de zijkant van de handgreep zorgt ervoor dat je de tegeldrager ook weer moeiteloos van de tegel kunt verwijderen.

De ribbels op de rubberen zool maken het mogelijk om grip te krijgen op ruwe tegels. Om deze ribbels te beschermen, wordt de tegeldrager geleverd met een beschermplaat voor de rubberen zool. De complete tegeldrager van ⌀ 200 mm zit in een praktische koffer.

RUBI
www.rubi.com