Publiek project? Xella popt graag op in uw gedachten!

Artikel delen

Staat u voor de uitdaging om een publiek project te ontwikkelen – bijvoorbeeld een ziekenhuis, gemeentehuis, sporthal of state of the art bioscoop – dan popt Xella graag op in uw gedachten. Want terwijl iedereen ons kent van onze kwalitatieve bouwmaterialen, ontwikkelen we ons steeds meer tot een veelzijdig partner binnen grootse en complexe bouwtrajecten.

De ene keer als innovatieve engineer, dan weer als slimme bouwpartner en steeds vaker ook als adviseur op het gebied van duurzaamheid of regelgeving. Als toonaangevend bedrijf met kantoren en fabrieken in meer dan 25 landen, kunnen en willen we uw partner zijn. Van eerste concept tot perfecte oplevering. Of het nu gaat om bouwconsultancy en engineering voor het realiseren van een complex dakontwerp of slimme ideeën om de bouwtijd van hoogbouw te reduceren; Xella staat klaar om elk publiek project sneller, duurzamer, lichter en slimmer aan te pakken. Van BIM tot bouwteam.

Speciaal voor u hebben we een aantal typische voorbeelden van deze nieuwe manier van werken op een rij gezet in een showreel. Het is een greep uit onze spraakmakende oplossingen voor publieke en andere projecten.

Showreel

 

Spraakmakende oplossingen voor publieke projecten

Xella: uw veelzijdige partner in publieke projecten

Xella biedt meerwaarde in verschillende rollen en toepassingen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Wat Xella voor ú kan betekenen, licht projectmanager Nico Vos graag toe in een persoonlijk (video)gesprek.

Neem contact op