Steiger op maat dankzij totaalconcept

Artikel delen

Het Tube-Lock® concept van Van Thiel United is de meest gebruikte totaaloplossing in de traditionele steigerbouw. Het concept bestaat uit een beperkt aantal basisonderdelen waarmee u een standaard (metsel)steiger neer kunt zetten. Ook biedt Van Thiel United materialen aan waarmee een renovatiesteiger gebouwd kan worden.

Daarnaast heeft Van Thiel United een uitgebreid assortiment aan accessoires aan waarmee u de steiger volledig aan kunt passen aan uw wensen. Zo zijn de originele leuningdragers en kantplankhouders met spiekoppelingen en metselboys en opperboys alleen bij Van Thiel United verkrijgbaar.

Ombouw en reparatie

Als enige fabrikant ter wereld biedt Van Thiel United u de mogelijkheid om uw huidige materiaal om te bouwen naar het Tube-Lock® concept. Zo kunt u profiteren van alle voordelen tegen een minimale investering. Daarnaast biedt Van Thiel United een levenslange service op alle originele Tube-Lock® concept producten. In eigen fabriek in Beek en Donk, waar tevens álle nieuwe producten gemaakt worden, kunnen reparaties uitgevoerd worden aan steigermateriaal. Hierdoor zorgt Van Thiel United dat het materiaal nog langer mee gaat. Zo kunnen ze bijvoorbeeld afgezaagde Tube-Lock® buizen voorzien van een nieuwe Tube-Lock® verbinding en kunnen ze kromme buizen richten.

Het Tube-Lock® concept is door Van Thiel United bedacht, ontwikkeld en gepatenteerd. Daarnaast is Van Thiel United nog steeds de enige fabrikant en leverancier van het originele Tube-Lock® concept. Door de jarenlange ervaring in de steigerwereld, bent u als partner van Van Thiel United ten alle tijde verzekerd van de beste kwaliteit.

Van Thiel United
www.thiel.nl