Nieuwe trolley voor SLABS

Artikel delen

Met de SLAB trolley A-FRAME kan de professionele tegelzetter keramische tegels of platen van grootformaat beter hanteren en gemakkelijker vervoeren.  Zowel losse tegels als dozen, in formaten tot maximaal 320 cm x 160 cm.

trolley

Het draagvermogen van de SLAB trolley A-FRAME is 330 kg op de basissteun en 100 kg op de haken. De SLAB trolley A-FRAME is op zijn breedste gedeelte zo ontworpen dat hij door de standaard deurbreedte (82,5 cm) kan. De aluminium structuur garandeert maximale robuustheid bij een minimaal gewicht.

Deze trolley is uitgerust met vier grijze rubberen wielen, die geen sporen achterlaten. De zwenkwielen zijn 360 graden draaibaar en hebben ieder een rem.

De onderste dwarsbalk is in hoogte verstelbaar en is bijzonder geschikt voor het transporteren en laden van dozen met tegels.

Om het vervoer buiten het werkgebied en de plaatsing ervan te vergemakkelijken, is de trolley voorzien van een snel in- en uitklapsysteem met bevestigingsknoppen zonder sleutel. De trolley heeft ook rubberen bumpers aan de zijkant om hem in verticale positie te kunnen ondersteunen wanneer hij is ingeklapt. Hierdoor wordt de benodigde ruimte voor transport en opslag tot een minimum beperkt.

Kortom, met de SLAB trolley A-frame heeft u een perfect transportsysteem voor alle soorten tegels – in of uit de verpakking – in huis!

RUBI
www.rubi.com/nl