ISDE subsidie op toepassingen met SuperQuilt

Artikel delen

SuperQuilt als isolatie is een duurzame oplossing voor iedere woning. Daarom kunt u sinds kort subsidie krijgen voor verschillende toepassingen met SuperQuilt. Dit geldt onder andere voor deze isolatie in rieten daken, vloeren en platte en hellende daken.

duofor

SuperQuilt is zeer geschikt als vloerisolatie. Met de juiste vloerisolatie kunt u maar liefst 30% energie besparen door het (na)isoleren van uw kruipruimte. Als u deze isolatie op de juiste manier toepast, kunt u daar € 11,00 subsidie per vierkante meter voor krijgen. De meldcode voor SuperQuilt in vloeren is: KA19843.

Daarnaast is SuperQuilt goede isolatie voor in uw dak. Warmte stijgt namelijk op en verlaat uw huis via het dak. Daarbij houdt u met deze isolatie in de winter de warmte binnen en in de zomer houdt u de warmte juist buiten. De warmte wordt door de aluminium toplagen effectief gereflecteerd. SuperQuilt kan de ruimte eronder tot wel 8 graden koeler maken in de zomer ten opzichte van isolatie met wol of schuim. Heeft u een plat of hellend dak? Dan kunt u eenvoudig SuperQuilt hierop toepassen.

superquilt

Heeft u een rieten kap of wilt u een rieten kap op uw woning laten plaatsen? Een échte eyecatcher! Goede isolatie is een must bij rieten daken. SuperQuilt riet is speciaal ontwikkeld voor rieten daken. De meldcode hiervoor is: KA21435, KA21436 en KA21437.

De subsidie in daken bedraagt maar liefst € 30,00 per vierkante meter. Tijd om te isoleren dus.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toepassingen van SuperQuilt in uw woning? Schroom dan niet en neem contact met Duofor op via +31 (0)162 31 41 66. De technische adviseurs staan u graag te woord! Lees hier meer: https://duofor.eu/nl/producten/superquilt.

Duofor
www.duofor.eu