Niet meer noodgedwongen schuiven met oplevertermijnen?

Artikel delen

Moet jij ook noodgedwongen schuiven met oplevertermijnen door het tekort aan personeel? Via Temper, het platform voor flexibel werk, plaats je als opdrachtgever in no-time een klus en ontvang gemiddeld binnen 90 minuten je eerste aanmelding. Ook bieden platforms zoals Temper mogelijkheden om de beste mensen te binden aan je organisatie. Lees hier hoe dit werkt.

bouwvakker

Schakel snel en blijf flexibel

Een manier om de beste mensen te binden aan jouw bedrijf via Temper, het online platform voor flexibel werk, is onder andere door een favorietenpool. Hier kun je als opdrachtgever gewaardeerde werkers voor uitnodigen. Zo verzamel je een groep werkers die sneller voor shifts worden geaccepteerd. Als die waardering wederzijds is, bouw je binnen no-time een favorietenpool op met gemotiveerde werkers. Het is zelfs mogelijk om leden van een favorietenpool automatisch te accepteren als ze zich aanmelden voor een klus.

Uit onze data blijkt dat dat een shift 1,7x sneller gevuld is wanneer je gebruikmaakt van een favorietenpool, vergelegen met het niet gebruiken van een favorietenpool. Met andere woorden: als de favorietenpool eenmaal gevormd is scheelt dit veel tijd, op de momenten dat het écht nodig is.

Transparante kosten

Bevalt de samenwerking van beide kanten zo goed en wil de werker graag in loondienst bij je bedrijf? Dan kunnen jullie een dienstverband aangaan. Temper rekent hiervoor geen kosten of boetes, het wordt zelfs toegejuicht. Het platform functioneert namelijk ook als een mooie opstap naar vast werk.

Daarnaast bepaal je ook zelf het uurtarief voor jouw klussen. Daar komen alleen de kosten voor het gebruik van Temper bij van € 3,50 per gewerkt uur.

Een platform voor flexibel werk kan je dus goed inzetten naast je vaste club aan mensen. Om gaten in de bezetting op te vullen, grote projecten aan te kunnen gaan of specifieke expertise op te vangen.

Wil je meer weten? Je hoeft alleen maar een e-mail te versturen met het onderwerp ‘meer info’ en Roeland neemt vrijblijvend en direct contact met je op.

Temper
go.temper.works