Uitgelicht: populaire werklampen voor bouwvoertuigen

Artikel delen

In de bouwsector is efficiënte en betrouwbare verlichting onmisbaar. In dit artikel belichten we de nieuwste ontwikkelingen in werkverlichting voor bouwvoertuigen, die niet alleen de veiligheid op de werkplek verhogen, maar ook het comfort van de werknemers aanzienlijk verbeteren.

Werk- en zwaailamp

Deze verlichtingsoplossingen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke uitdagingen van bouwterreinen, waar robuustheid en helderheid essentieel zijn. Met deze geavanceerde verlichting wordt elke taak niet alleen veiliger, maar ook efficiënter en gemakkelijker uitvoerbaar.

De ideale werklamp voor nauwkeurige werkzaamheden

De TRSW12275FB Werklamp is versterkt met de nieuwste RFT-lenstechniek. Dit is een toonbeeld van innovatie in werkverlichting. Deze technologie verzekert een gerichte en efficiënte verlichting, essentieel voor nauwkeurige werkzaamheden op de bouwplaats. De Philips LED chips, elk van 1,5 Watt, zijn strategisch geplaatst om een krachtige en gelijkmatige lichtbundel van 2272 lumen te leveren.

Dit maakt de lamp uitermate geschikt voor een verscheidenheid aan taken waarbij duidelijk zicht cruciaal is. De brede spanningsrange van de lamp zorgt voor veelzijdigheid, terwijl de heldere PMMA lens duurzaamheid en helderheid garandeert. Met deze eigenschappen is de TRSW12275FB een betrouwbare keuze voor elke veeleisende bouwomgeving.

Weinig ruimte? Deze kleine werklamp levert grootse prestaties

Ondanks zijn compacte formaat, levert de WF-4041 werklamp een indrukwekkende 4100 lumen, dankzij Mini Fish Eye technologie. Deze lamp is ontworpen voor weerstand tegen zware omstandigheden met een IP69K rating en CISPR25 Class 5 certificering, wat zorgt voor minimale elektronische storingen.

Pluspunten:

  • Heavy duty werklamp met 4100 lumen lichtopbrengst
  • Voorzien van een handige ingebouwde Deutsch-connector
  • Mini Fish Eye LED Technologie voor maximale lichtopbrengst
  • Hoge EMC ontstoring CISPR25 Class 5

De WF-6062, een middelgrote lamp in de serie, schijnt helder met 6200 lumen. Net als zijn kleinere tegenhanger (de WF-4041) zit er een Mini Fish Eye technologie voor maximale lichtopbrengst in. En de lamp bestand tegen zware omstandigheden met een IP69K rating en CISPR25 Class 5 certificering.

Om een maximale lichtopbrengst te waarborgen, is de lens van deze lamp speciaal ontworpen en direct op de LED geplaatst. Voor extra bescherming en uniformiteit in de uitstraling is de roestvrijstalen voet voorzien van een zwarte poedercoating. Daarnaast is de behuizing bestand tegen hogedrukspuit met een IP69K-classificatie, waardoor deze lamp zich onderscheidt als de beste in zijn categorie.

Pluspunten:

  • Mini Fish Eye LED Technologie voor maximale lichtopbrengst
  • Hoge EMC ontstoring

Werklampen die niet storen op de radio (EMC ontstoring)

WerklampAls grootste werklampen in deze serie, biedt de WF-8082 een indrukwekkende 8267 lumen. Deze lamp is ook uitgerust met Mini Fish Eye technologie, een IP69K rating, en CISPR25 Class 5 certificering, waardoor het een uitstekende keuze is voor de zwaarste werkomstandigheden.

Storing op de radio is 100% verleden tijd met de WF-4041, de elektronica is CISPR25 Class 5 gecertificeerd. In de auto-elektronica markt is CISPR 25 een steeds populairder benchmark- en vereiste voor carrosserie-elektronica.

  • Heavy Duty werklamp met 8267 lumen lichtopbrengst
  • Voorzien van een handige ingebouwde Deutsch-connector
  • Mini Fish Eye LED Technologie voor maximale lichtopbrengst
  • Hoge EMC ontstoring CISPR25 Class 5

Oranje zwaailamp met DIN voet, makkelijk afneembaar

De TRALERT® S07ZL001.1 R65 Oranje zwaailamp is perfect om extra op te vallen bij de werkplek. Met een flexibele DIN-voet, Multi voltage capaciteit en IP56 rating, is deze lamp ideaal voor diverse bouwvoertuigen en situaties.

Met zijn buigzame voetmechanisme beweegt de zwaailamp soepel mee wanneer er contact is met een object. Deze innovatieve eigenschap vermindert aanzienlijk de kans op beschadiging bij een aanraking, waardoor de duurzaamheid van de lamp wordt vergroot. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat het oranje glas geraakt wordt, is dat geen ramp. Onze uitgebreide ondersteuning voor klanten die deze zwaailampen gebruiken, maakt het voor u mogelijk om het amberkleurige draaiglas eenvoudig zelf na te bestellen.

Verlichting dat voldoet aan de eisen op bouwplaatsen

Deze genoemde werklampen voldoen aan de strenge eisen van bouwplaatsen, bieden niet alleen verhoogde veiligheid en comfort, maar dragen ook bij aan een efficiëntere werkstroom.
De combinatie van innovatieve technologieën, duurzaamheid en krachtige prestaties maakt deze werklampen tot een essentiële uitrusting voor elk bouwvoertuig.
Heeft jouw bedrijf een vraagstuk rondom verlichting op voertuigen, raadpleeg dan een TRALERT® dealer voor de vele mogelijkheden.