In de spotlight

Producten
Artikel delen

Een deurklink met een scherp randje

Een deurklink zo dun, dat zijn naam ‘lemmet’ betekent in het Italiaans. Het model Lama L is ontworpen door de iconische Italiaanse architect Gio Ponti en vervaardigd door Olivari in samenwerking met Intersteel. De deurklink belichaamt tijdloze elegantie en functionele schoonheid. Ponti, bekend om zijn revolutionaire bijdragen aan de moderne architectuur en design, heeft met de Lama L een zowel esthetisch als praktisch ontwerp neergezet.

Deurklink

De klink straalt eenvoud uit, gekenmerkt door vloeiende lijnen en subtiele details. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals massief messing en rvs, garandeert duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Of ze nu gebruikt worden in moderne, minimalistische of in klassieke interieurs, ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

De Italiaanse architect Gio Ponti .

De Italiaanse architect Gio Ponti .

Ponti ontwierp samen met Olivari niet alleen een deurklink, maar ook een raamklink in dezelfde stijl. Zowel de deur- als raamklink is ontworpen voor comfortabel, dagelijks gebruik. Het samenvoegen van de deurklink met de raamklink creëert een naadloze uitstraling die bijdraagt aan de consistentie van elk interieur. Met deze combinatie geef je de perfecte finishing touch for every interior.

Intersteel

Bij Intersteel geloven ze dat de kracht van goede producten een balans is tussen design en functionaliteit. Al meer dan 100 jaar is het een toonaangevende organisatie op het gebied van hoogwaardig deurbeslag. Het bedrijf richt zich voornamelijk op 3 thema’s; design, veiligheid en techniek. Door de jarenlange ervaring en zichzelf uit te dagen op deze 3 kernthema’s, blijft het bedrijf vooruitstrevend en kunnen ze inspelen op de veranderende markt en wensen van de klanten.

De passie voor innovatie en vakmanschap komt tot uiting in elk detail van de producten. Of het nu gaat om deurbeslag, raambeslag of accessoires. Elk van deze producten wordt met grote zorg, precisie en vakmanschap ontworpen.

Kies vandaag nog voor harmonie en stijl met de collectie deur- en raambeslag

Intersteel
intersteel.nl

BouwTotaal