Maximale veiligheid en energiebesparing door motorslot met 3-dagschoten

Artikel delen

Wie op zoek is naar een passende deurvergrendeling kan bij MACO Beschläge alle kanten op. “Qua deursloten heeft het bedrijf drie lijnen: de Basic-, de Premium- en de Excellent line. De Basic line staat voor een standaardvergrendeling met haak en de Premium line is een luxere variant met een pen-haakconcept die meer veiligheid en comfort biedt.

DeurbeslagDe Excellent line is de exclusieve lijn die zich kenmerkt door het driedagschotensysteem. Dat wil zeggen dat de deur automatisch op 3 punten sluit. Dankzij de optimale sluitkracht blijft de deur tocht- en vochtdicht en is er geen warmteverlies en gaat kromtrekken van de deur tegen.  Dit komt de energiezuinigheid van een woning dus zeer ten goede.

Al bewezen 3-dagschoten techniek

Excellent Line bestaande uit; Z-TF, A-TS en M-TS, hebben zich inmiddels al bewezen met de 3 dagschoten techniek. Het mooie van deze techniek is dat de dagschoten automatisch vergrendelen, waardoor de haak vrij (zonder wrijving) kan inlopen, dit zorgt voor een lichte bediening.

Daarnaast is het mooi dat je bij de M-TS slot geen vrijloopcilinder nodig hebt, waardoor foutkansen geminimaliseerd wordt. Doordat de hoofdslotkast en motor één zijn, wordt het meerpuntsslot direct aangestuurd. Daardoor opent de deur sneller en stiller dan andere sloten. Met slechts 0,3 seconden, een recordtijd.

Winnaar van de Duitse innovatieprijs

Op 14 mei jl. werd de MACO Protect M-TS slot bekroond met een Duitse Innovatieprijs. MACO’s Protect M-TS deurslot werd gekozen uit 520 inzendingen uit 23 landen voor de Duitse Innovatie Award in de categorie: “Excellence in Business to Business – Building & Elements”.

Maco Beschläge
www.maco.eu