Een nieuwe generatie in duurzame houtconstructielijmen

Artikel delen

Het Griffon Wood Max assortiment biedt PU- en oplosmiddelvrije houtconstructielijmen op basis van SMP-Polymer. Wood Max is uitermate geschikt voor het (vlak)verlijmen van vrijwel alle soorten (on)geschaafd hout onderling en voor het verlijmen van hout in combinatie met andere bouwmaterialen. Ook is Wood Max geschikt voor niet-dragende houtconstructies waarbij diverse soorten houtverbindingen worden gebruikt. Het complete assortiment biedt extreem sterke, watervaste (D4), flexibele, niet-bruisende, vullende oplossingen. Wood Max houtconstructielijmen zijn gemakkelijk aan te brengen, zowel horizontaal als verticaal toepasbaar, en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Houtlijm

Wood Max Power: Deze universele houtconstructielijm heeft een lange open tijd van 30 minuten, ideaal voor complexere verlijmingen. Verschillende soorten verbindingen kunnen eenvoudig worden verlijmd, of het nu gaat om hoekverbindingen in kozijnen, het bekleden van een ronde balie of het verlijmen van hout in combinatie met hout of andere materialen.

Wood Max Express Power: Deze houtconstructielijm op basis van SMP-Polymer is extreem sterk en is ideaal voor snelle verlijmingen. Een verbinding is namelijk al handvast na 30 minuten. Wood Max Express Power heeft een afschuifsterkte van 110 kg/cm2 en een goed vullend vermogen.

Wood Max Transparant Power: De unieke, transparante formule van deze houtconstructielijm op basis van SMP-Polymer is ideaal voor onzichtbare verlijmingen, zelfs bij zichtbare voegen waar lijmresten mogelijk zijn. Dankzij de hoge flexibiliteit is Wood Max Transparent Power bestand tegen druk die op verbindingen wordt uitgeoefend door de werking van hout. Wood Max Transparent Power kan gedurende langere tijd bewegingen opvangen zonder verbindingen aan te tasten.

Griffon
www.griffon.eu