Samen Sterk, Samen Bouwen! #debouwgaatdoor

BouwTotaal is trots op de bouwsector!

BouwTotaal is trots op jou!

Want ondanks corona kunnen we door, en gaan we door! De schouders eronder! Met een flinke dosis flexibiliteit en creativiteit bouwen we verder aan het Nederland van morgen. Van stukadoors en metselaars tot ingenieurs en installateurs: Samen Sterk, Samen Bouwen!

#debouwgaatdoor

BouwTotaal laat met de campagne #debouwgaatdoor zien hoe bouwend Nederland zich door de corona crisis heen slaat. Door positiviteit en doorzettingsvermogen te presenteren in het vakblad, de website en onze social media kanalen. Zo inspireren we elkaar en laten we heel Nederland zien hoe we de motor van de economie draaiende houden!

Ook trots op sector? Doe mee!

Doe mee en laat zien dat je doorgaat. Doe mee en laat Nederland zien dat je trots bent op de bouw. Meedoen is eenvoudig kan op verschillende manieren.


1. Print de poster, plak de digitale sticker

Via onderstaande link kan je een digitale toolkit downloaden. In de toolkit vind je de #debouwgaatdoor campagne poster op A4 en A3 formaat. Print ‘m uit en hang ‘m op!

Hierboven en op andere digitale plekken kom je het rode #debouwgaatdoor vignet tegen. Je vindt het vignet in verschillend bestandsformaten in de toolkit. Plak ‘m digitaal in de header van bijvoorbeeld je website, de nieuwsbrief die je verstuurt of op een foto in je Facebook update.

Download de toolkit


2. Jouw bericht op de #debouwgaatdoor social wall

Maak foto’s en video’s van de bouwplaats of jij en je collega’s die aan het werk zijn, en plaats ze op Twitter, Facebook, of Instagram met de hashtag #debouwgaatdoor. Check vervolgens de #debouwgaatdoor social-wall op bouwtotaal.nl. Hier komen jouw en alle andere berichten met de hashtag #debouwgaatdoor samen op een digitale muur die alsmaar groter wordt. BouwTotaal brengt de social wall overal onder de aandacht.


2. Plaats het vignet op je website

Rechts op de website van BouwTotaal hangt tegen de kantlijn aan het rode campagne vignet. Deze blijft netjes staan als je scrollt of van pagina verandert, en linkt naar deze pagina zodat steeds meer mensen meedoen. Je kan dit vignet op dezelfde manier eenvoudig op je website plaatsen met een stukje code. Dat kan je zelf doen, of de persoon die je website beheert.

Download het vignet en instructies