Gereedschapskist op maat voor de tegelzetter

Artikel delen

Als tegelzetter heb jij oog voor detail. Jij levert maatwerk, want niets is standaard. Je hebt dan diverse machines nodig om jou daarbij te helpen. Wat is jouw basisbehoefte?

Misschien een hakhamer, slijper of menger? Heb je ook een afstandsmeter, kruislijnlaser, multitool of een lijm- en kitspuit nodig? Makita dekt jouw persoonlijke basisbehoefte met het Maatpakket voor de tegelzetter. Met het Maatpakket van Makita kies je precies datgene wat je nodig hebt. Dat kan een complete machine zijn of een door jou samengestelde combinatie met accu’s en lader. Makita biedt bijna al haar gereedschap op één en dezelfde accu.

Ben je in het bezit van een Makita accu, dan is je volgende Makita accumachine voordeliger. De accu en lader heb je al. Kijk voor meer informatie op makita.nl/maatpakket.

Makita
www.makita.nl/maatpakket