Nieuwe vlechtmachine

Artikel delen

Max introduceert een nieuwe vlechtmachine, de RB441T Twintier. “De snelste en meest betrouwbare vlechtmachine die er bestaat,” aldus de leverancier. De RB441T is de eerste en enige vlechtmachine die gebruikt maakt van het Twinwire mechanisme.

Het Twinwire mechanisme houdt in dat de Vlechtmachine niet 3 maar slechts 1 wikkeling maakt, wat weer een hoop voordelen voor de gebruiker met zich meebrengt. Een groot voordeel is dat de productiviteit toeneemt omdat de machine zo’n 30% sneller zijn bindingen maakt! Andere voordelen in vergelijking met het vorige model is de 50% strakkere binding en 70% minder draadverbruik.

De machine heeft een duurzame glasvezel body, ergonomisch design en een smalle neus voor moeilijk bereikbare plekken. De machine is zeer geschikt voor het vlechten van betonijzer, het bevestigen van vloerverwarmingsslangen op bouwstaalnetten en het monteren van elektra leidingen op betonstaalnetten. Meer informatie op de website.

Aerfast
www.aerfast.nl