Prijzenregen op Leveranciersdag Raab Karcher

Artikel delen

Donderdag 19 april 2018 heeft Raab Karcher prijzen uitgereikt tijdens haar vierde Leveranciersdag. Deze vond plaats in de oude gevangenis de Koepel in Breda. Voor de Leveranciersdag is een selecte groep leveranciers uitgenodigd, waarbij de thema’s data, tools en supply chain automation centraal stonden. Deze thema’s zijn in lijn met de prioriteiten van Raab Karcher om samen met haar industrie partners zo goed mogelijk aanwezig te zijn bij de gezamenlijke klant en de efficiëntie in de processen te verbeteren.

Velux is uitgeroepen tot leverancier van het jaar. De passie en drive van deze toonaangevende partner hebben geleid tot een samenwerking waar beide partijen onderscheidend bezig zijn in de markt. De activiteiten op innovatief gebied gekoppeld aan duurzaamheid en een gerichte marketing strategie zijn de pijlers onder de verkiezing van leverancier van het jaar.

Saint-Gobain Isover heeft de Greenworks award gewonnen vanwege de succesvolle acties die ingezet zijn voor comfort en duurzaamheid. Comfort: daar draait het allemaal om bij het isoleren van wanden en plafonds. Met een goede isolatie zijn bewoners of gebruikers van een gebouw verzekerd van een aangename temperatuur, optimale geluidsisolatie en een goede brandveiligheid. En met de gratis online Renovatiewijzer van Saint-Gobain Isover kan men eenvoudig uitrekenen met welke energiebesparende maatregelen de meeste energie bespaard wordt en dus interessant zijn om als eerste uit te voeren.
Forbo Eurocol mocht de Digital award in ontvangst nemen, vooral vanwege de uitstekende data informatie waardoor een optimale zichtbaarheid in de online systemen gerealiseerd wordt. Maar ook door prima verwerkingsvideo’s en promo’s waarmee nieuwe producten als BetonDesign ondersteund worden.

In 2020 organiseert Raab Karcher de volgende Leveranciersdag.