Greenbuild Tiny Houses: inspirerend e-book

Artikel delen

INROPA Greenbuild Tiny Houses zijn mobiele huisjes, professioneel gebouwd van natuurlijke, bio-based en gezonde bouwmaterialen. Ze zijn zelf met een auto te verplaatsen via de openbare weg. Met de Greenbuild Tiny Houses laat INROPA zien dat naast klein wonen de focus ook op milieuvriendelijkheid, gezondheid en kwaliteit kan liggen.

Greenbuild Tiny Houses worden consequent ‘groen’ gebouwd (vandaar greenbuild) van onbedenkelijke materialen die niet schadelijk zijn voor mens en natuur en die na gebruik terug te geven zijn aan de natuur en/of volledig recyclebaar zijn.

Het ontwerp wordt aangepast aan individuele wensen in vormgeving en de eventuele behoefte om zelfvoorzienend te zijn. De aanschafkosten zijn slechts een fractie van die van een ‘normaal’ huis. De verkoopprijzen starten al rond de 20.000 Euro!

Een Greenbuild Tiny House is een meeneembaar woonhuis, kantoor of vakantiehuisje. De duurzame materialen, het geringe energieverbruik en het aantrekkelijke uiterlijk maken het interessante investering voor jong en oud als kleine woning, maar ook als mantelzorgwoning, studentenloft, verhuurbare vakantiewoning, etc.

Benieuwd hoe dat er uit ziet? INROPA laat het hier zien in een inspirerend e-book.

Meer weten over Tiny Houses van INROPA Greenbuild? Neem een kijkje op www.inropa-greenbuild.nl/greenbuild-tiny-house/