Stijlvolle douchekorven

Artikel delen

Geesa heeft de badkameraccessoirecollectie Wynk uitgebreid met een onmisbaar accessoire in de badkamer: de basket. Twee gloednieuwe baskets beschikken over een fraaie combinatie van stijlvol design en een functionele toepassing. Geesa biedt zowel een slank als ruim model. De slanke variant neemt geringe ruimte in en is daardoor zeer geschikt voor de kleinere badkamer. Daarentegen biedt de ruime, diepe variant genoeg ruimte voor grote flacons. Ideaal voor de royale badkamer.

Het slanke model is speciaal gemaakt voor kleinere doucheruimtes. Daardoor is deze niet alleen geschikt voor de kleinere privébadkamer, maar ook voor kleinere hotelbadkamers. Mini-verzorgingsproducten passen perfect in de slanke Wynk basket. Ook kleine hotelflacons kunnen in deze variant mooi worden gepresenteerd. De diepe Wynk basket biedt een genereuze ruimte voor grote flacons bad- en doucheproducten. Perfect voor in royale badkamers.
Beide basketmodellen hebben in de gecurvde voorzijde een opening, waardoor etiketten van verzorgingsproducten goed zichtbaar zijn. Door de vlakke bodem, gecurvde voorzijde en de afgeronde zijkanten blijven de flacons stabiel staan. De afgeronde, functionele hoeken zorgen ervoor dat flacons niet uit de basket vallen, maar terug in de korf glijden. Ook zijn beide baskets voorzien van smalle openingen aan de voor-, zij- en achterkant, wat zorgt voor een optimale waterafvoer tijdens het douchen.

Vanwege de vormgeving en het materiaal zijn de baskets eenvoudig te monteren en gemakkelijk schoon te houden. Zo blijven deze douchekorven mooie details in de sanitaire ruimte. Met een bescheiden prijsniveau zijn de Wynk baskets een stijlvolle verrijking voor tal van badkamerinterieurs.

Geesa
www.geesa.nl