Akoestische oplossingen voor de hele bouwkolom

Artikel delen

Merford is continu bezig met het uitbreiden van haar producten en diensten op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Recent zijn de activiteiten van Akoestikon Geluidsisolatie overgenomen waardoor Merford een volledig assortiment kan bieden voor geluidsproblemen in de bouw. Op de BouwBeurs presenteert Merford diverse akoestische oplossingen voor vloeren, wanden en plafonds en introduceert het een aantal nieuwe producten zoals ecologisch geluidsabsorberend materiaal, een geluiddichte belcabine en een compleet pakket voor geluidsisolatie van wanden.

Naast licht, lucht en temperatuur speelt geluid een belangrijke rol bij het creëren van een gezond en prettig binnenklimaat. Geluid heeft ook invloed op de beleving, het woongenot, de concentratie en productiviteit. Toch wordt hier in het ontwerp vaak nog te weinig aandacht aan besteed. Dit kan achteraf tot problemen leiden die niet altijd gemakkelijk te corrigeren zijn. Daarom is het beter om hier al in een vroegtijdig stadium over na te denken. Merford kan architecten en hun adviseurs hierbij helpen om tot een geschikt en optimaal akoestisch ontwerp te komen. Of het nu gaat om het verbeteren van de akoestiek (galm), het isoleren van wanden of het ontkoppelen van vloeren.

Geluid is een complexe materie. De werking van akoestische oplossingen valt of staat met de juiste voorbereiding en uitvoering. Ook in de uitvoerende fase van een project begeleidt en adviseert Merford partijen zoals aannemers en afbouwers om tot een optimale en goed functionerende oplossing te komen. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen op de BouwBeurs.

Merford
www.merford.com

Bezoek Merford op BouwBeurs 2019, hal 9, stand D025