IJzersterke kozijnondersteuning voorkomt warmteverlies

Artikel delen

Iedere woning, hoe goed geïsoleerd ook, verliest onnodig veel warmte via de rechtstand, doordat de binnenmuren rechtstreeks op de fundering staan. Isotras biedt hier een oplossing.

Isotras bestaat uit voorgevormde EPS elementen, die in plaats van metselwerk direct op de fundering worden geplaatst. In de elementen bevinden zich strategische openingen die een zeer sterke constructie mogelijk maken. Isotras is ontwikkeld in samenwerking met architecten, constructeurs en bouwfysici en heeft daardoor een breed aanbod aan elementen beschikbaar.

Het speciaal ontwikkelde kozijnelement biedt een ijzersterke ondersteuning onder uw kozijnen aan peil. Een draagbalk met 4 ankers per m1 wordt op hoogte gesteld en ingestort. De balk is voorzien van schroefgaten waardoor het kozijn eenvoudig bevestigd kan worden. Door het toepassen van dit systeem wordt een thermische brug tegengegaan en is het boren van traditionele verankeringen verleden tijd.

Bent u benieuwd naar de Isotras prijzen voor uw nieuwbouwproject? U kunt via de nieuwe offertemodule op www.isotras.nl snel inzicht krijgen in de besparing die Isotras u kan opleveren. Voor het gebruik van deze module is geen account vereist, U kunt dus meteen aan de slag!
Ook dit jaar is Isotras weer aanwezig op dé beurs voor bouwend Nederland. Het bedrijf laat u de Bouwbeurs graag kennis maken met haar vernieuwde elementen die sinds kort in samenwerking met Kingspan Unidek worden geproduceerd. Tevens zal er extra aandacht zijn voor kozijnondersteuning. Isotras laat u graag zien dat dit detail een aanzienlijke besparing oplevert in energie en bouwkosten.

Isotras
www.isotras.nl

Bezoek Isotras op BouwBeurs 2019, hal 8, Stand E005