Partner in vezelcement voor gevel, dak en interieur

Artikel delen

Het Zwitserse Swisspearl biedt u een ruim assortiment van vezelcementproducten voor gevels, daken en tal van andere constructies. Dé oplossing in de vorm van panelen, leien en golfplaten. Uiteraard in een breedspectrum aan kleuren, formaten, vormen en texturen. Of u nu voor een subtiel elegant, knotsgek of een eenvoudig basisontwerp kiest, met Swisspearl heeft u de materialen om van uw realisatie een succes te maken.

Dankzij de unieke samenstelling zijn de Swisspearl vezelcement producten bijzonder dun en licht, maar tegelijkertijd ook uiterst stevig en bestand tegen nagenoeg alle invloeden van buitenaf. Behalve dat het bestand is tegen rot en schimmelgroei, vereisen Swisspearl producten een minimum aan onderhoud en zijn ze brandwerend, wat betekent dat ze geen bijdrage leveren aan een verdere brandvoortplanting.

Met deze vezelcementplaten ontwikkelt Swisspearl o.a. duurzaam esthetische geveloplossingen, geïnspireerd op de harmonieën en contrasten van de ‘great outdoors’ in thuisland, Denemarken. Designers en ontwikkelaars van Swisspearl stelden met véél zorg het Urban Colors palet samen. Tijdloos maar toch trendgevoelig. Gemaakt om mee te creëren en variëren en alles uit de creatieve kast te halen. In serene harmonie of net in speels contrast met het eeuwige spanningsveld tussen stad en natuur.

Swisspearl
www.swisspearl.com
Bezoek Swisspearl op BouwBeurs 2019, hal 9 , Stand A074