Smartlok lading stang: grip op uw lading

Artikel delen

Met de Smartlok ladingstangen wordt het heel eenvoudig om lading op z’n plek te houden in de bestelauto. De ladingsstangen zijn gemakkelijk in lengte verstelbaar en daardoor passend te maken tussen de Smartlok ladingrail.

In een handomdraai wordt de aluminium ladingstang gepositioneerd – horizontaal of verticaal – tussen de Smartlok Rails, en dankzij de multiplugs is het ook mogelijk de Smartlok ladingstangen in elk ander type rail te bevestigen.

Met een verstelbaar bereik van 1160-1775 mm voor de korte versie en 1700-2300 mm voor de lange versie passen ze vrijwel in iedere bestelauto.

De Smartlok stangen zijn een toevoeging aan het Smartlok assortiment. De Smartlok rail bevat montagegaten waardoor u deze snel kunt monteren op de locatie van uw keuze. Het systeem is geschikt voor op de voer en aan wanden of het plafond. De rails zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Met bijbehorende Smartlok fittingen of spanbanden zijn voorwerpen in uw bus eenvoudig vast te zetten. Zelfs een complete inrichting monteren, behoort tot de mogelijkheden. Zo bent u er zeker van dat uw lading altijd veilig en
goed geordend op zijn bestemming aankomt.

Meer informatie over de Smartlok ladingstangen, het complete Smartlok assortiment en andere LoadLok oplossingen om grip op uw lading te houden vindt u op www.loadlok.com/nl
Ook kunt u hier de brochure downloaden.

LoadLok
www.loadlok.com/nl

Bezoek LoadLok op BouwBeurs 2019, hal 12, Stand B008