In de spotlight

Producten
Artikel delen

Stressvrij naar de APK?

Wordt jouw bus nog goedgekeurd tijdens de APK? Sinds januari 2023 zijn de APK eisen strenger geworden, met als verplicht onderdeel tijdens de keuring, het roetfilter. Dieselauto’s zonder roetfilter of met een verstopt filter dragen namelijk aanzienlijk bij aan de vervuiling van het milieu. Deze nieuwe APK-eisen zijn dan ook ontworpen om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. Om te bepalen of het voertuig niet te veel uitstoot, wordt het filter gecontroleerd met een deeltjesteller. Wat is nu de beste oplossing voor de nieuwe APK eisen?

APK bestelbus

Naast het reinigen of vervangen van het roetfilter van jouw bus kunnen ze je bij bestelbus.nl ook helpen met het uitzoeken van een jonge occasion bus met onderhoud en apk! Het roetfilterprobleem hebben ze dan al voor je opgelost.

Bij bestelbus.nl heb je keuze uit een wisselende voorraad tweedehands voertuigen. Elke bus is gecontroleerd onder toezicht van TÜV Nord en bij elk voertuig wordt het inspectierapport meegeleverd. Zo weet je precies wat je koopt en ben je verzekerd van kwaliteit. Wil je leasen of financieren? Het kan bij beide bij bestelbus.nl. Ook voor starters en zzp’ers.

Garage

Kopen zonder zorgen

Het bedrijf neemt alles voor je uit handen, als je daarvoor kiest natuurlijk. Van onderhoud, wassen, afleverpakketten tot aan de tenaamstelling van het voertuig. Wil je helemaal stressvrij zijn? Kies dan voor een van de afleverpakketten. Hier zit ook de controle van het roetfilter bij, of bijvoorbeeld garantie! Dat maakt bestelbus.nl een interessante oplossing voor de nieuwe regelgeving!

Ga voor meer informatie over de APK naar www.bestelbus.nl/nl/apk

Kleyn Vans
www.bestelbus.nl

BouwTotaal