Soudal pakt uit op de BouwBeurs!

Artikel delen

De ontwikkelingen in de bouwsector volgen elkaar in rap tempo op nu er weer volop gebouwd wordt. Na een bezoek aan de stand van dé expert in lijm, kit en PU-schuim op dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw bent u volledig op de hoogte van het nieuws op dit gebied.

Ongetwijfeld zijn de ontwikkelingen omtrent luchtdicht bouwen u niet ontgaan. Hiervoor heeft Soudal een range aan producten ontwikkeld die de oplossing zijn voor deze bouwuitdaging. Aan de hand van een praktijkopstelling bent u volledig op de hoogte zodat u na een bezoek aan de stand meteen zelf aan de slag kunt met dit onderwerp.

Soudal tijdens De BouwBeurs een aantal live demonstraties met innovatieve producten. De nieuwste innovatie is Soudagum Hydro, een waterdicht membraan dat eenvoudig met de kwast aangebracht kan worden. Speciaal ontwikkeld voor het waterdicht maken, beschermen, renoveren en repareren van horizontale en verticale substraten. Dit maakt het perfect voor het waterdicht maken van barsten in daken en muren, dakramen, koepels, koppelstukken, afvoeren, dakgoten, schoorsteenlood etc. Dat Soudagum Hydro zelfs onder water kan worden aangebracht kunt u met eigen ogen zien op de beurs.

Ook bent u van harte uitgenodigd om ter plekke zelf het gepatenteerde GENIUS GUN® systeem uit te proberen. Niet alleen handig is gebruik maar met dit systeem kan de bus afgesloten worden en tot 6 weken later worden hergebruikt! Bovendien ziet u wat de verschillende Fix ALL® producten in het dagelijkse werk voor u kunnen betekenen. De snelle krachtpatser voor supersnel lijmen en monteren: Fix ALL® Turbo is al na 20 minuten handvast! Liever meer flexibiliteit? Fix ALL® Flexi kan probleemloos tot wel 750% rek aan. U ziet het allemaal zien op de beurs.

Natuurlijk kent u Soudal ook als trotse sponsor van de Lotto Soudal wielerploeg. Niemand minder dan de Nederlandse wielrenster Puck Moonen zal tijdens de BouwBeurs op diverse dagen en momenten op de stand langskomen om al uw vragen te beantwoorden. Daarbij mag een foto met haar of een handtekening natuurlijk niet ontbreken!

U vindt Soudal tijdens de BouwBeurs van 4 t/m 8 februari 2019 op standnummer 10.E05 in hal 10