Elegant, stabiel, snel gemonteerd

Artikel delen

Schlüter-SHELF is een praktisch planchet dat er goed uitziet tegen een tegelwand. Het planchet in de elegante designs CURVE en FLORAL biedt overal een praktische aflegruimte, waar tegels worden geplaatst of al aanwezig zijn.

Het materiaal is van geborsteld, roestvrij staal of van aluminium met een hoogwaardige poedercoating. Het is in drie aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar: ivoor, steengrijs en donkerantraciet. Dit betekent dat het planchet bij elke moderne tegel past. Ook kan het zonder veel extra werk tegelijkertijd met de tegels of naderhand worden aangebracht. Door vijf verschillende maten is de vormgeving flexibel.
Deze aflegruimtes kunnen tijdens de betegeling in het tegelbeeld worden geïntegreerd of met de slechts 2 mm dikke bevestigingslippen naderhand in de voegen van betegelde wanden worden geplaatst.

Informatie: www.schlueter-systems.com