Nano inbouwmodules voor meer installatiegemak

Artikel delen

Riho Climate Systems introduceert de Delta Dore ontvangers en zenders als nano-inbouwmodules. Kleiner, schroefvrij te bedraden, makkelijker te installeren, snel in te bouwen en eenvoudig te configureren. Ook het energiegebruik is minder. Ideaal voor het regelen van licht en aandrijvingen van jaloezieën, een zonnescherm of een projector.

De nieuwe generatie Delta Dore nano-modules zijn 41 x 36 x 8 mm in omvang, dus kleiner dan voorheen en daardoor eenvoudiger in inbouwdozen te installeren. Ze zijn snel en zonder gereedschap te bedraden. En met een schroevendraaier zijn de draden eenvoudig los te nemen. Riho levert de nano-modules voor verschillende toepassingen. Ontvangers voor het schakelen van licht, zowel aan/uit als met een dimmer. Idem voor het besturen van een zonnescherm en een motor t.b.v. bijvoorbeeld jaloezieën, een scherm van een thuisbioscoop of een dakvenster. Er zijn ook nano-modules als zenders te leveren, die voor verschillende schakelingen inzetbaar zijn.

De nano-modules zijn een onderdeel van het Delta Dore huisautomatiseringssysteem. Een draadloos domotica systeem waarmee de consument de verwarming, beveiliging, verlichting, toegangsdeuren en rolluiken bedient. Bovendien voor monitoring van het energieverbruik. In de app kan de consument eigen foto’s integreren.

RIHO Climate Systems BV
www.rihodomotica.nl