Een innovatieve collectie die een boost geeft aan de teamspirit

Artikel delen

Een veelzijdige collectie die tegemoet komt aan de behoeften van professionals in de industrie, service en bouw & constructie. Fristads lanceert een nieuw concept: Fristads Fusion – een assortiment werkkleding met een sportief design, hoog draagcomfort en uitstekende functionaliteit. Welk beroep je ook uitoefent –
Fristads Fusion brengt mensen en bedrijven samen en legt de nadruk op merkidentiteit.

werkkleding

Fristads Fusion biedt vele mogelijkheden en zet een nieuwe standaard voor cross-over werkkleding. De inspiratie voor Fristads Fusion komt van de autosport. Kleding met een modern, sportief ontwerp met veel bewegingsvrijheid dankzij de mechanische stretch in de stof. Het ontwerp heeft slimme details zoals discrete, donkergrijze reflectie voor een hogere zichtbaarheid en de kledingstukken hebben veel praktische zakken. Er is een brede keuze in modellen, kleurcombinaties en maten – voor zowel heren als dames. Hiermee kan het hele bedrijf of een volledig team gekleed worden om zo de teamspirit en het bedrijfsimago een boost te geven.

“Fristads Fusion is een cross-over collectie die verschillende beroepsgroepen de mogelijkheid biedt om binnen hetzelfde bedrijf eenzelfde bedrijfsprofiel uit te dragen, ieder met hun eigen functionaliteit. Fristads Fusion is een multi-inzetbare en zeer comfortabele collectie met een moderne pasvorm. Ik ben ervan overtuigd dat dit een zeer sterke collectie is.” aldus Lene Jul, Product Manager. De collectie omvat broeken, jacks en een soft-shelljack voor dames en heren, een broek met kniezakken, een amerikaanse overall, overall, shorts, bodywarmer, sweatshirts en T-shirts, riem, losse spijkerzakken, twee winterjassen en een microfleece. Vrijwel alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in 10 kleurcombinaties en zijn goedgekeurd voor industrieel wassen. De kledingstukken kunnen tevens worden voorzien van een RFID-chip als een VAS- oplossing (value added service), om de workflow in industriële wasserijen en magazijnen te optimaliseren. Alle kleding is OEKO-TEX® gecertificeerd.

Fristads Fusion is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2019. De winterkleding (microfleece en winterjassen) zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

Meer informatie? www.fristads.com