SpouwVast, nu ook in roestvrijstaal

Artikel delen

Een veelgehoorde klacht als het gaat om veilig werken met ladders en steigers op hoogte: ‘het is zo tijdrovend en duur!’ SpouwVast presenteert een innovatief muuranker waarmee ladders en steigers in een handomdraai aan een gemetselde muur zijn te zekeren, via de ventilatievoegen. Na gebruik is het muuranker weer eenvoudig te verwijderen voor hergebruik.

In de meeste gemetselde muren zijn ventilatievoegen aanwezig. Deze worden door SpouwVast gebruikt als ankerpunt. Ook het verwijderen van het anker is daardoor na afloop eenvoudig, kostenbesparend en beter voor het milieu. De SpouwVast is langdurig herbruikbaar en kan dus gewoon weer worden hergebruikt voor een volgende klus.

Hoe werkt het

De SpouwVast wordt in de open ventilatievoeg gestoken. Vervolgens wordt deze een kwartslag gedraaid en het anker haakt achter de 2 stenen aan weerszijde van de voeg. Klap de borg in de voeg en bevestig de ladder/steiger met (musketon) haak/spanband aan het oog. De ladder/steiger zit muurvast.

  • Veilig
  • snel
  • Goedkoop
  • Duurzaam
  • Ergonomisch

De muur is na gebruik onbeschadigd en de SpouwVast weer klaar voor gebruik elders! Meer informatie: www.spouwvast.nl