Unieke epoxyvoegmortel voor badkamer en toilet

Artikel delen

Eigenschappen van epoxy, maar eenvoudige verwerking zoals een cementhoudende voegmortel: dat is PCI Durapox Premium. Hoge kwaliteit, chemicaliënbestendig, slijtvast, lange levensduur, homogene en mooie kleur, eenvoudig te reinigen. Alles wat een badkamer, keuken, toilet of zwembad meerwaarde geeft is terug te vinden in deze voegmortel. De beschikbare kleuren zijn afgestemd op kleurtrends van tegels, in actuele grijs- en bruintinten. En deze kleuren komen overeen met die van de siliconenkitten van PCI.

De tegelzetter heeft geen epoxygereedschap meer nodig, want de verwerking kan op dezelfde manier als bij een cementhoudende voegmortel. Zelfs met gemak met één hand. En ook het wassen is eenvoudig. Er blijft geen lastig te verwijderen epoxysluier achter. PCI heeft speciaal voor epoxyvoegmortels de reinigingshulp PCI Durapox Finish ontwikkeld. Voor grote oppervlakken als poeder om toe te voegen aan het waswater. En voor kleine ruimtes in een handige sprayfles om de tegels te besproeien voor de laatste wasbeurt.

PCI Durapox Premium is verkrijgbaar in 17 kleuren in handige verpakkingen van 2 of 5 kg. Op de website van PCI staat niet alleen productinformatie, maar ook een video waarin de verwerking wordt getoond.

PCI Tegellijmsystemen
www.PCI-Afbouw.nl